Преглед изворни кода

Modified layout

tags/v1.3^2
Teknikode пре 6 година
родитељ
комит
1f6b790372
1 измењених фајлова са 2 додато и 1 уклоњено
  1. 2
    1
      admin/main.php

+ 2
- 1
admin/main.php Прегледај датотеку

@@ -64,8 +64,9 @@
?>
</div>
<div class="tab-pane" id="management">
<h2 class="text-center"><strong>User Management</strong></h2>
<div class="row">
<div class="col-sm-12">
<div class="col-sm-6">
<div class="form-group">
<label for="userSearch" class="col-sm-2 control-label">Username</label>
<div class="col-sm-10">

Loading…
Откажи
Сачувај