#81 Issues with the Upload service

Closed
opened 1 year ago by Ghost · 2 comments
Ghost commented 1 year ago

When trying to access these 2 test files I uploaded, I get a time out error in Chrome/Windows.

https://u.teknik.io/dOqtB.pdf
https://u.teknik.io/YZCuA.png

This site can’t be reached
u.teknik.io took too long to respond.

Try:

- Checking the connection
- Checking the proxy and the firewall
- Running Windows Network Diagnostics

ERR_TIMED_OUT

If I change the subdomain to upload, I can view the png file but not the pdf. Also have to use the upload domain for the deletion link to work.

https://upload.teknik.io/dOqtB.pdf
https://upload.teknik.io/YZCuA.png

When trying to access these 2 test files I uploaded, I get a time out error in Chrome/Windows. [https://u.teknik.io/dOqtB.pdf](https://u.teknik.io/dOqtB.pdf) [https://u.teknik.io/YZCuA.png](https://u.teknik.io/YZCuA.png) ```txt This site can’t be reached u.teknik.io took too long to respond. Try: - Checking the connection - Checking the proxy and the firewall - Running Windows Network Diagnostics ERR_TIMED_OUT ``` If I change the subdomain to `upload`, I can view the `png` file but not the `pdf`. Also have to use the `upload` domain for the deletion link to work. [https://upload.teknik.io/dOqtB.pdf](https://upload.teknik.io/dOqtB.pdf) [https://upload.teknik.io/YZCuA.png](https://upload.teknik.io/YZCuA.png)
Uncled1023 commented 1 year ago
Owner

The server was recently restarted due to a different issue.

I have tested the urls you posted and they all seem to work correctly now.

The server was recently restarted due to a different issue. I have tested the urls you posted and they all seem to work correctly now.
Uncled1023 added the
Bug
label 1 year ago
Ghost commented 1 year ago
Poster

OK, I just tested it in Firefox/Ubuntu, on a public computer and the links work just fine.

I saw this happen some weeks ago, as well, so I think it may be caused by my corporate connection firewall or something, here in my personal work computer. See, I work in a public library and our personal computers are tied to the city hall connection and the public computers (for our readers and users) have a different connection.

Anyway, since I don’t have admin privileges, I can’t troubleshoot or change anything about my workstation connection, so I’ll close this issue since it’s not related to Teknik.

OK, I just tested it in Firefox/Ubuntu, on a public computer and the links work just fine. I saw this happen some weeks ago, as well, so I think it may be caused by my corporate connection firewall or something, here in my personal work computer. See, I work in a public library and our personal computers are tied to the city hall connection and the public computers (for our readers and users) have a different connection. Anyway, since I don't have admin privileges, I can't troubleshoot or change anything about my workstation connection, so I'll close this issue since it's not related to Teknik.
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No Assignees
2 Participants
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
Cancel
Save
There is no content yet.