#108 Slow repo browsing

已關閉
dmz11 月之前建立 · 6 條評論

A couple of weeks ago, Teknik was offline for several hours, not sure what happened but, since then, accessing git repos, browsing folders and committing changes became slower than usual. Maybe some caching issue.

A couple of weeks ago, Teknik was offline for several hours, not sure what happened but, since then, accessing git repos, browsing folders and committing changes became slower than usual. Maybe some caching issue.
Uncled1023 added the
Bug
label 11 月之前
Uncled1023 評論 11 月之前
所有者

I’ll have to look into this.

I'll have to look into this.
dmz 評論 8 月之前
發佈者

Another 9h downtime yesterday. Are the servers OK?

Another 9h downtime yesterday. Are the servers OK?
Uncled1023 評論 8 月之前
所有者

@dmz Yea, it was just a network issue with the server.

@dmz Yea, it was just a network issue with the server.
dmz 評論 8 月之前
發佈者

Just a follow-up, committing changes can take up to ~2 min and since the last downtime, it’s always returning the error message below. Nonetheless, hitting the browser back button returns to the editing page and by cancelling, I realize the changes have been successfully committed.

502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.

Just a follow-up, committing changes can take up to ~2 min and since the last downtime, it's always returning the error message below. Nonetheless, hitting the browser back button returns to the editing page and by cancelling, I realize the changes have been successfully committed. > 502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
Uncled1023 評論 8 月之前
所有者

@dmz This should now be fixed. Can you give it a whirl and see if you notice the slowdowns anymore?

@dmz This should now be fixed. Can you give it a whirl and see if you notice the slowdowns anymore?
dmz 評論 8 月之前
發佈者

Thanks a lot @Uncled1023.
I tested it and it seems back to normal speed.
Cheers.

Thanks a lot @Uncled1023. I tested it and it seems back to normal speed. Cheers.
dmz8 月之前 關閉
登入 才能加入這對話。
未選擇里程碑
No Assignees
2 參與者
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
取消
儲存
尚未有任何內容