#108 Slow repo browsing

Kapalı
dmz tarafından 11 ay önce kere açıldı · 6 yorum
dmz 11 ay önce olarak yorumlandı

A couple of weeks ago, Teknik was offline for several hours, not sure what happened but, since then, accessing git repos, browsing folders and committing changes became slower than usual. Maybe some caching issue.

A couple of weeks ago, Teknik was offline for several hours, not sure what happened but, since then, accessing git repos, browsing folders and committing changes became slower than usual. Maybe some caching issue.
Uncled1023 added the
Bug
label 11 ay önce
Uncled1023 11 ay önce olarak yorumlandı
Sahibi

I’ll have to look into this.

I'll have to look into this.
dmz 8 ay önce olarak yorumlandı
Poster

Another 9h downtime yesterday. Are the servers OK?

Another 9h downtime yesterday. Are the servers OK?
Uncled1023 8 ay önce olarak yorumlandı
Sahibi

@dmz Yea, it was just a network issue with the server.

@dmz Yea, it was just a network issue with the server.
dmz 8 ay önce olarak yorumlandı
Poster

Just a follow-up, committing changes can take up to ~2 min and since the last downtime, it’s always returning the error message below. Nonetheless, hitting the browser back button returns to the editing page and by cancelling, I realize the changes have been successfully committed.

502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.

Just a follow-up, committing changes can take up to ~2 min and since the last downtime, it's always returning the error message below. Nonetheless, hitting the browser back button returns to the editing page and by cancelling, I realize the changes have been successfully committed. > 502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
Uncled1023 8 ay önce olarak yorumlandı
Sahibi

@dmz This should now be fixed. Can you give it a whirl and see if you notice the slowdowns anymore?

@dmz This should now be fixed. Can you give it a whirl and see if you notice the slowdowns anymore?
dmz 8 ay önce olarak yorumlandı
Poster

Thanks a lot @Uncled1023.
I tested it and it seems back to normal speed.
Cheers.

Thanks a lot @Uncled1023. I tested it and it seems back to normal speed. Cheers.
dmz 8 ay önce kapattı
Bu konuşmaya katılmak için oturum aç.
Kilometre Taşı Yok
No Assignees
2 Katılımcı
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
İptal
Kaydet
Henüz bir içerik yok.