#108 Slow repo browsing

Stängd
öppnade 11 månader sedan av dmz · 6 kommentarer
dmz kommenterad 11 månader sedan

A couple of weeks ago, Teknik was offline for several hours, not sure what happened but, since then, accessing git repos, browsing folders and committing changes became slower than usual. Maybe some caching issue.

A couple of weeks ago, Teknik was offline for several hours, not sure what happened but, since then, accessing git repos, browsing folders and committing changes became slower than usual. Maybe some caching issue.
Uncled1023 added the
Bug
label 11 månader sedan
Uncled1023 kommenterad 11 månader sedan
Ägare

I’ll have to look into this.

I'll have to look into this.
dmz kommenterad 8 månader sedan
Skapare

Another 9h downtime yesterday. Are the servers OK?

Another 9h downtime yesterday. Are the servers OK?
Uncled1023 kommenterad 8 månader sedan
Ägare

@dmz Yea, it was just a network issue with the server.

@dmz Yea, it was just a network issue with the server.
dmz kommenterad 8 månader sedan
Skapare

Just a follow-up, committing changes can take up to ~2 min and since the last downtime, it’s always returning the error message below. Nonetheless, hitting the browser back button returns to the editing page and by cancelling, I realize the changes have been successfully committed.

502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.

Just a follow-up, committing changes can take up to ~2 min and since the last downtime, it's always returning the error message below. Nonetheless, hitting the browser back button returns to the editing page and by cancelling, I realize the changes have been successfully committed. > 502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
Uncled1023 kommenterad 8 månader sedan
Ägare

@dmz This should now be fixed. Can you give it a whirl and see if you notice the slowdowns anymore?

@dmz This should now be fixed. Can you give it a whirl and see if you notice the slowdowns anymore?
dmz kommenterad 8 månader sedan
Skapare

Thanks a lot @Uncled1023.
I tested it and it seems back to normal speed.
Cheers.

Thanks a lot @Uncled1023. I tested it and it seems back to normal speed. Cheers.
Logga in för att delta i denna konversation.
Ingen Milsten
No Assignees
2 Deltagare
Förfallodatum

Inget förfallodatum satt.

Beroenden

This issue currently doesn't have any dependencies.

Laddar…
Avbryt
Spara
Det finns inget innehåll än.