#108 Slow repo browsing

クローズ
dmz10ヶ月前に作成 · 6件のコメント
dmz10ヶ月前 にコメント

A couple of weeks ago, Teknik was offline for several hours, not sure what happened but, since then, accessing git repos, browsing folders and committing changes became slower than usual. Maybe some caching issue.

A couple of weeks ago, Teknik was offline for several hours, not sure what happened but, since then, accessing git repos, browsing folders and committing changes became slower than usual. Maybe some caching issue.
Uncled1023 がラベル
Bug
を追加 10ヶ月前
Uncled102310ヶ月前 にコメント
オーナー

I’ll have to look into this.

I'll have to look into this.
dmz8ヶ月前 にコメント
投稿者

Another 9h downtime yesterday. Are the servers OK?

Another 9h downtime yesterday. Are the servers OK?
Uncled10238ヶ月前 にコメント
オーナー

@dmz Yea, it was just a network issue with the server.

@dmz Yea, it was just a network issue with the server.
dmz8ヶ月前 にコメント
投稿者

Just a follow-up, committing changes can take up to ~2 min and since the last downtime, it’s always returning the error message below. Nonetheless, hitting the browser back button returns to the editing page and by cancelling, I realize the changes have been successfully committed.

502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.

Just a follow-up, committing changes can take up to ~2 min and since the last downtime, it's always returning the error message below. Nonetheless, hitting the browser back button returns to the editing page and by cancelling, I realize the changes have been successfully committed. > 502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
Uncled10237ヶ月前 にコメント
オーナー

@dmz This should now be fixed. Can you give it a whirl and see if you notice the slowdowns anymore?

@dmz This should now be fixed. Can you give it a whirl and see if you notice the slowdowns anymore?
dmz7ヶ月前 にコメント
投稿者

Thanks a lot @Uncled1023.
I tested it and it seems back to normal speed.
Cheers.

Thanks a lot @Uncled1023. I tested it and it seems back to normal speed. Cheers.
dmz がクローズ 7ヶ月前
サインインしてこの会話に参加。
マイルストーンなし
担当者なし
2 人の参加者
期日

期日は未設定です。

依存関係

この課題に依存関係はありません。

読み込み中…
キャンセル
保存
まだ内容がありません