#108 Slow repo browsing

Fermé
créé il y a 10 mois par dmz · 6 commentaires
dmz a commenté il y a 10 mois

A couple of weeks ago, Teknik was offline for several hours, not sure what happened but, since then, accessing git repos, browsing folders and committing changes became slower than usual. Maybe some caching issue.

A couple of weeks ago, Teknik was offline for several hours, not sure what happened but, since then, accessing git repos, browsing folders and committing changes became slower than usual. Maybe some caching issue.
Uncled1023 a ajouté l'étiquette
Bug
il y a 10 mois
Uncled1023 a commenté il y a 10 mois
Propriétaire

I’ll have to look into this.

I'll have to look into this.
dmz a commenté il y a 8 mois
Publier

Another 9h downtime yesterday. Are the servers OK?

Another 9h downtime yesterday. Are the servers OK?
Uncled1023 a commenté il y a 8 mois
Propriétaire

@dmz Yea, it was just a network issue with the server.

@dmz Yea, it was just a network issue with the server.
dmz a commenté il y a 8 mois
Publier

Just a follow-up, committing changes can take up to ~2 min and since the last downtime, it’s always returning the error message below. Nonetheless, hitting the browser back button returns to the editing page and by cancelling, I realize the changes have been successfully committed.

502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.

Just a follow-up, committing changes can take up to ~2 min and since the last downtime, it's always returning the error message below. Nonetheless, hitting the browser back button returns to the editing page and by cancelling, I realize the changes have been successfully committed. > 502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
Uncled1023 a commenté il y a 7 mois
Propriétaire

@dmz This should now be fixed. Can you give it a whirl and see if you notice the slowdowns anymore?

@dmz This should now be fixed. Can you give it a whirl and see if you notice the slowdowns anymore?
dmz a commenté il y a 7 mois
Publier

Thanks a lot @Uncled1023.
I tested it and it seems back to normal speed.
Cheers.

Thanks a lot @Uncled1023. I tested it and it seems back to normal speed. Cheers.
Connectez-vous pour rejoindre cette conversation.
Aucun jalon
Pas d'assignataires
2 participants
Échéance

Aucune échéance n'a été définie.

Dépendances

Ce ticket n'a actuellement pas de dépendance.

Chargement…
Annuler
Enregistrer
Il n'existe pas encore de contenu.